top of page

Yeni Nesil Düğün Davetiyesi: Dugunlcv.com

Websitesi formatındaki online düğün davetiyesi hizmeti Dugunlcv.com ile artık davetiyeler daha ekonomik ve daha çevreci!

Düğünler, şüphesiz ki insan hayatındaki en önemli anlardan biri. Sevdiklerini bu özel gününde yanında görmek isteyen insanlar için en önemli görev davetiyelere düşüyor. Kâğıt israfına sebep olmayan, çevre dostu, zamandan ve bütçeden tasarruf sağlayan davetiyeler üretmeyi hedefleyen Düğünlcv.com ailesi, yeni nesil düğün davetiyesi de denebilecek “online düğün davetiyesi” sistemini hayata geçiriyor. Ek olarak sunduğu online konuk takip sistemi ile de müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.


Klasikten moderne, floral desenlerden sade tasarımlara, altı adet şablon sunan Düğünlcv.com davetiyeleri; kına, nişan, nikah ve düğün gibi dört farklı organizasyona hizmet ediyor. Büyük gün yaklaştığında, en sevilen fotoğraf, etkinlik tarihi ve mekân gibi bilgiler ile davetiyeler 2 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tüketicinin kendisi tarafından tasarlanabiliyor.

Düğünlcv.com’un dijital düğün davetiyeleri, insan hayatındaki en özel günlerden biri planlanırken yaşanabilecek sorunlar söz konusu olunca devreye giriyor ve baskı maliyeti, davetiye dağıtımıyla zaman kaybı yaşama gibi sorunların önüne geçiyor. Online düğün davetiyesi oluşturulduktan sonra, geriye yalnızca davetiyenin link ile istenen mecradan konuklara iletilmesi kalıyor.

Basılı davetiyelerden daha çarpıcı olan bu dijital davetiyeler, aynı zamanda davetiyenin en altında bulunan LCV formu sayesinde konukların katılım durumunu toplamaya, takip etmeye ve hatta detaylı bir liste olarak indirmeye imkân tanıyor. Bu sistem aynı zamanda, etkinliğe bir hafta kala katılım durumunu olumlu işaretleyen konuklara otomatik bir hatırlatma e-postası gönderiyor ve tüketiciyi büyük dertten kurtarıyor. Dileyen çiftler SMS hakkı içeren paketlerden tercih ederek hatırlatma hizmetinden aynı anda hem e-posta hem SMS olarak yararlanabiliyor.

Kına, nişan, nikah ve düğün süreçleri ile ilgili en merak edilen soruların cevaplarına da websitesinin blog bölümünde yer veren DüğünLCV, çiftlere tüm süreçlerde destek oluyor. Siz de kağıt israfına son veren, çevre ve bütçe dostu online düğün davetiyesi Düğünlcv.com ’a gelin, dijital dünyanın en modern girişimlerinden birinde yer alın.


bottom of page